Czech English

Ideas for Edition Content

/Ideas for Edition Content

Ideas for Edition Content

The translation is in progress…

Produkty v edici

Když se přemýšlelo, co by taková edice měla obsahovat, aby se odlišovala, zaujala, bavila nás a hlavně Tebe, tak bylo jasné, že se musí pracovat s pestrostí.

V prvopočátku se koketovalo s myšlenkou, že se seženou ojeté pneumatiky ze závodních motokár, ve kterých by byl na míru vyrobený plechový box a obsahoval produkty z edice.

Šlo nám o autentičnost a jedinečnost. Nápad byl zavrhnut ve fázi, kdy nebylo k sehnání dostatečné množství stejně velkých kusů. Tudíž jsem se přestala zabývat myšlenkou, jak takové pneumatiky řádně vyčistit.

Jeden z dalších nápadů byl papírový model formule (vystřihovánka).

Bohužel se nám nepodařilo spojit s přímým majitelem práv a tak i tento nápad musel zůstat v šuplíku.

PEXESO

Takže, pokud se mělo zůstat u nůžek a stříhání, navrhlo se pexeso. Tak nebudeme “sobečtí” sběratelé a zapojíme celou rodinku do hry ?

PUZZLE

“Puclíííky”. Hra, která baví, ale zároveň nervuje spousta lidí po celém světě. I náš tým této hře ve volném čase, rád propadne. A jelikož Steel-ray edice jsou i o tom hraní, rádi jsme puzzle zařadili do našeho konceptu. Aby jsi se i ty mohl bavit a nervovat! ?

RACE KALENDÁŘ

Koncept race kalendáře vznikl úplně náhodně. S rodinou se bylo v Zoo a dostal se mi do rukou plánek celého areálu, kde byly zaznamenány okruhy a jednotlivé výběhy zvířat. Tedy vlastně taková mapa kudy kam a co tam, však to znáš. Díky této inspiraci jsme takový to plánek přenesli do vizuálů F1.

MAGNETY

U magnetů to bylo jednoduché. Naše rodina, známí, přátelé.. spousta z nich má na lednici magnety s různou tématikou. Tak jsme se rozhodli do edice zařadit magnety alá “Rivalové”. Dále se dají využít jako dekorace do našich stojánků (viz.kolonka “STOJÁNKY”) či na jakékoliv kovové předměty.

SAMOLEPKY

Můj syn je tak trošku “samolepkový král”. Každá, co se mu dostala pod ruku, našla své právoplatné místo. To nás inspirovalo k zařazení dalšího produktu. Takže věřím, že i u Tebe najdou své místo, neboť na výběr je pestrá škála. Například samolepka formule je z pvc materiálu, dá se využít jak na okno, zeď nebo klidně na záchodové prkénko ? Je odnímatelná, takže může “cestovat”. Nálepky s logy ( Rush a Steel-ray) najdou uplatnění na stojáncích (viz. kolonka “STOJÁNKY”) či na základnu LED lampy (viz.kolonka “LED LAMPA”). Ve finále je na Tobě, kam je umístíš.

SBĚRATELSKÁ KARTA

Jsem bývalou sběratelkou hokejových kartiček. V době, kdy se plánoval obsah edice, jsem během úklidu domácnosti našla svoji starou sbírku. Jejich vizuál a sběratelský koncept, mě inspiroval k naší, filmové.

A jdeme dál..

RUČNÍK

Chtěli jsme, aby edice obsahovaly textilii. Přemýšlelo se o tričku, ale bohužel se logisticky u našeho prvního projektu nedalo zařídit, aby každý sběratel dostal svoji správnou velikost. Vsak do budoucna tento nápad nezavrhujeme! Padaly návrhy jako ponožky, kapesník, ubrus. Nakonec se zakotvilo u ručníku, který je tedy v oblasti textilie finální.

PODLOŽKA POD MYŠ

Podložka pod myš je produkt, který denně využíváme ke své práci. Proč si tedy nezpříjemnit náročný pracovní den, pohledem na emotivní záběr z oblíbeného filmu.

LED LAMPA

Kdysi dávno dostal jeden člen jako dárek právě LED lampu s jeho oblíbeným filmovým motivem a ta je denně využívána jako večerní tlumené světlo. Tak vznikl nápad na “světelný” produkt v naší edici.

PLECHOVÉ CEDULE

Plechové cedule už asi nemá cenu více zmiňovat, neboť to byla prvoplánová myšlenka a z té pak vycházel celý zbytek Steel-ray konceptu. V článku. se dozvíš více.

STOJÁNKY

S těmi jsme od začátku počítali jako doplněk k plechovým cedulím. Nádherně se do stojánku zasunou a na poličce udělají fakt parádu. Dají se do nich vložit i naše magnety, Tvé osobní fotky či pohlednice. Jsou oboustranné a jak už jsem psala výše, můžou se zde využít samolepky s logem filmu či Steel-ray.

Během tvorby edic, nás napadlo spousty dalších nápadů ale to si zatím nechám pro sebe. Třeba se jich dočkáš v dalších připravovaných projektech.

Tak snad jsem Ti trošku osvětlila, jak u nás vznikaly nápady a budu se těšit na setkání s Tebou u dalšího článku.

Terka

By |2019-03-25T20:05:49+00:00February 10th, 2019|